Válassz minőségi gyerek matracot!

A gyerekek körülbelül 10 órát töltenek naponta a kiságyukban. Ahhoz, hogy szervezetük megfelelően tudjon regenerálódni alvás közben, egy jó minőségű matracra van szükség.

Cégünk tartósan magas minőségű matracokat árusit, melyeket arra terveztünk, hogy a babák kényelmét biztosítsák, gerincük éppségét megóvják a legegészségesebb fejlődést lehetővé téve.

Egy minőségi matrac tulajdonságai:

Azt gondolhatnánk, hogy a babaszoba legfontosabb eleme a kiságy, viszont az alvás minőségét a matrac tulajdonságai határozzák meg, éppen ezért a kiságyba illő legmegfelelőbb  matrac kiválasztása egy nagyon fontos döntés.

Sok szülő az ÁRAT választja elsődleges döntési kritériumként matracválasztáskor, viszont véleményünk szerint a szempontok helyes rangsorolásakor az EGÉSZSÉGNEK kell az első helyen szerepelnie.

Egy jó minőségű matracnak meg kell felelnie a következő elvárásoknak:

  1. Legyen formastabil és megfelelő gerinc alátámasztást biztosítson

Mineden gyermeknek olyan matracra van szüksége, mely képes alátámasztani hátát úgy, hogy engedi gerincét is megfelelően elhelyezkedni. Amennyiben a matrac jó minőségű és úgy készült, hogy ezen kritériumoknak megfeleljen, a gyermeket óvja az alapvető tartáshibák kialakulásától.

  1. Legyen kényelmes.

Gyermekednek mély, pihentető alvásra van szüksége. Ennek minősége a babák fejlődését különösen befolyásolja, akár a felnőtteknél nagyobb mértékben is. A kialvatlanság következtében látványosan megváltozik a közérzetük, figyelmük, memóriájuk. Ebben az értelemben a matrac nagyon fontos, mivel közvetlenül befolyásolja az alvás minőségét.

  1. Gyártás során felhasznált anyagok légáteresztő képessége.

Egy olyan matrac melynek szerkezete nem teszi lehetővé a levegő szabad áramlását, az atkák és baktériumok számára ideális táptalajjá válhat, mely így különféle betegségeket, allergiákat okozhat. A matrac kiválasztásakor győződj meg róla, hogy úgy készítették, hogy légáteresztő legyen.

4.Új és tartós.

A matrac a szó legszorosabb értelmében közel lesz gyermekedhez éjszakáról éjszakára éveken keresztül. Ezek a korai évek meghatározóak fejlődése és növekedése szempontjából. Esszenciális, hogy tartós matracot válassz, mely jó minőségű, hogy kényelmet biztosítson és távol tartsa a hátproblémáktól, allergiáktól a használat során.

A kókuszrost matracok bizonyítottan jótékonyan hatnak az alvásra.

A gyermekmatracok kínálata igen széles. Három fő típusra bonthatjuk őket alapanyaguk szerint.

Minden alapanyagnak megvannak a kiemelt tulajdonságai, de jelenleg a kókuszrosttal készült matracok bizonyulnak a legmegfelelőbbeknek.

Matrac vásárlásakor több szempontot figyelembe kell venned, melyek a gyermek egészségét is figyelembe veszik. Ezek egyike az ÖKOLÓGIAI BIZTONSÁG.

Egy kókuszrost matrac képes a gyermeket megóvni a nedvességtől, kellemetlen szagoktól, izzadástól alvás vagy pihenés közben. Biztosítja gerince megfelelő alátámasztását minden pozícióban

Az antiallergén huzat fontos szerepet játszik a matrac védelmében, melyet véd a nedvességtől, foltoktól és a kellemetlen szagoktól.

Semmi kétség, hogy minden szülő a legjobb termékeket szeretné biztosítani gyermekei számára.

Egy boldog baba számára a pihentető alvás a legjobb dolog!