A Nancy Trade SRL csapata

Vásárolj kis vagy nagy tételben bármilyen méretű gyerek és baba matracot. A KIDOPOLIS SRL gyerek matracokat , ágyneműket és babaágyakat forgalmazz.

A KIDOPOLIS SRL csapata több éves tapasztalattal rendelkezik gyermekeknek szánt termékek forgalmazásában a KIDO márkanéven keresztül.

Kelet Európa egyik legnagyobb gyerek matrac forgalmazója, vagyunk. Termékeink megtalálhatóak több üzletben és webshopon Romániában, Magyarországon, Franciaországban, Bulgáriában, Litvániában.

Kezdetben csak baba matracokat forgalmaztunk azoban érdeklődésnek köszönhetően kiterjesztettük az ágyneműkre, rácsvédőkre, baldahinokra, szopipárnákra, lepedőkre, személyre szabott párnákra.

Büszkék vagyunk rá, hogy elérhető áron tudunk kiváló minőségű termékeket értékesíteni, akár egyedi méretekben is. Matracainkkal a legjobb ár-érték aránnyal vagyunk jelen az európai piacon. A helyi gyártásnak köszönhetően személyreszabott rendeléseknek is eleget tudunk tenni.

Termékeinket az uniós szabványoknak megfelelő nagyváradi műhelyeinkben készítjük.

Széles termékválasztékot biztosítunk babaágy matracok terén, melyeket gondos tervezést követően saját csapatunk forgalmaz, ezzel biztosítva téged arról, hogy segítségünkkel megtalálhatod gyereked számára a legmegfelelőbb matracot.

Ajánlatunk részét képezik különféle méretű és típusú matracok:

Rendelésre bármilyen méretű gyerek matracot el tudunk készíteni ügyfeleink igényei szerint.

Azon cégek számára, melyek érdeklődnek termékeink forgalmazása iránt személyreszabott árajánlatokat készítünk, melyek a legjobb  ár-érték arányt tükrözik.

Annak reményében, hogy igényeiknek és elvárásaiknak meg tudunk felelni, arra bíztatjuk önöket, hogy habozás nélkül vegyék fel velünk a kapcsolatot.