DPD kód követési linkje a “Szállítás” menüpontnál.

Hogyan rendelhetek?

Termékek online megvásárlásának folyamata kosárba helyezéssel:

-válaszd ki a termékeket

-tedd a kosaradba a termékeket

-miután eldöntötted mely termékeket vásárolod meg, ellenőrízd a kosarad

-a KOSÁR menüpontnál kattints a TOVÁBB AZ ELKÜLDÉSHEZ gombra

-add meg adataidat a SZÁMLÁZÁSI ADATOK résznél kitöltve minden csillaggal megjelölt mezőt (kötelezően kitöltendő mezők)

-amennyiben rendlkezel már felhasználói fiókkal, csupán be kell lépned az e-mail címeddel és jelszavaddal, melyet regisztráláskor választottál

-nyomd meg a RENDELÉS ELKÜLDÉSE gombot, hogy rendelésed eljusson hozzánk, s a kollégáink feldolgozhassák, szükség esetén továbbadhassák a műhelyünknek, hogy gyártásra kerüljön.

Rendelésed a megrendelsétől számítot 3-7 munkanapon belül kiküldésre kerül.

Megjegyzés: felmerülhetnek késések, melyeket okozhat: a készletek kimerültek, tehnikai problémák gyártás során, egyéb külső vagy belső tényezők.

Kiszállítás-szállítás

Megrendelés állapota

A rendeléseidet a www.baba-matrac.hu követheted a saját felhasználói fiókodból a „Rendeléseim és számlák” menüpontnál. Ugyanakkor e-mailben értesítünk a rendeléseiddel kapcsolatos minden fejleményről. Rendeléseid részleteit szintén a „Rendeléseim és számlák” menüpontnál tekinheted meg.

Szállítás

Magyaroszág területén

A megrendelt termékeket Magyarország területén partnereink a lehető legrövidebb időn belül kiszállítják az e-mailtől számítva, melyben értesítünk, hogy továbbadtuk termékeidet a futárnak.

A csomagokat Magyaroszág területén a DPD futárszolgálat csapata kézbesíti, melynek díja 3.000 Ft. (Ez a díj az ÁFÁ-t tartalmazza)

A szállítás tapasztalataink szerint 3-4 nap.

A küldeményeket a kapott kód alapján itt követhetik:

https://tracking.dpd.ro/?shipmentNumber=&language=en

Hasznos információk

A csomag átvételénél kötelezően ellenőrízni kell a csomagolás épségét, hogy meggyőződj róla, hogy nem  érte sérülés szállítás közben. A vásárlónak jogában áll, hogy visszautasítsa a sérült csomag átvételét, amennyiben megír egy erről szóló NYILATKOZATot a futár JELENLÉTében. Amennyiben a futár távozott és a vásárló nem ellenőrízte le a csomag érintetlenségét, sem a futárszolgálat, sem az eladó nem vonható felelősségre sérülések, törések, repedések esetén, ha azok a nem megfelelő szállítás következményei. Kérjük, ellenőrízd figyelmesen a KÜLDEMÉNY CSOMAGOLÁSÁNAK ÉPSÉGÉT A FUTÁR JELENLÉTÉBEN!

A rendelés feldolgozására vonatkozó határidő a rendelés megerősítésétől számítandó kizárólag munkanapokat számítva.

További információkat illetve változtatásokat rendeléseddel kapcsolatban kérhetsz telefonon is a +40/740-60-24-17 számon és/vagy e-mailben a office@baba-matrac.hu címen.

A csomag átvétele után javasoljuk ellenőrízd, hogy az átvett termékek fizikai sérülésektől -szállítás során- mentesek legyenek.

Javasolt, hogy az ellenőrzést a lehető leghamarabb megejtsd az átvétel után, és jelezd számunkra az észlelt problémákat 24 órán belül e-mailben office@baba-matrac.hu címen.

Az értesítő e-mail tartalmazza a rendelés adatait, a termék állapotának rövid leírását, s ideális esetben néhány fotót a sérült termékről/csomagolásról.

FIZETÉSI MÓDOK

A megrendelt termékek kifizetése utánvéttel történik, mely esetben a rendelésben szereplő összeget készpénzben a futárnak fizeted majd ki, aki a terméket kiszállítja.