Adatvedelmi iranyelvek

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK/Személyes adatok feldolgozása

FELTÉTELEK

Az ön személyes adatainak védelmére és bizalmas kezelésére a KIDOPOLIS SRL. (www.baba-matrac.hu)–Nagyvárad, Ro., Dacia körút 23 sz. Adószám: RO42745079, Cégbejegyzési szám: J5/1117/08.07.2020  – kiemelt figyelmet fordít.

Ez a dokumentum arra szolgál, hogy tájékoztassa Önt személyes adatainak feldolgozásáról a www.baba-matrac.hu weboldal használatával kapcsolatban.

NYILATKOZAT

A KIDOPOLIS SRL tiszteletben tartja a magánélethez való jogot. Soha nem fogjuk használni, és semmilyen módon nem élünk vissza a kapcsolattartási adataival, az ön által egyéb okoból küldött adatokat más célra fel nem használjuk, és soha nem osztjuk meg azt harmadik felekkel vagy cégekkel.

AZ INFORMÁCIÓK GYŰJTÉSE ÉS HASZNÁLATA

Nem adjuk el, nem ajánljuk fel vagy adjuk bérbe ezeket az információkat harmadik feleknek vagy cégeknek semmilyen formában, melyeket ezen a weboldalon keresztül gyűjtünk. Adatait csak akkor lehet közölni, ha azt Ön vagy a román vagy magyar állam hatóságai bírósági mandátummal kérelmezték.

Az Ön által megadott és regisztrált információk az üzemeltető által történő felhasználásra szolgálnak, és csak az alábbi felek férhetnek hozzájuk: a szerződéses partnereink mint a futárszolgálat, a banki fizetési szolgáltatók és a biztosítási szolgáltatások nyújtói.

Az összegyűjtött adatok mindaddig megmaradnak, amíg a felhasználó törli azokat.

Az adatokat begyűjtjük, amikor ön személyesen adja meg nekünk ezeket: hírlevélre iratkozáskor, visszajelzés vagy e-mail küldése esetén a címünkre, vagy vásárláskor online üzletünkön keresztül. Ezeket felhasználjuk hírlevelek időszakos küldésére, elektronikus értesítésekhez (sms-ben, e-mailben), piackutatáshoz, az eladások követésekor, az értékesítési szokások megfigyelésére.

Az adattípusok melyekkel rendelkezhetünk: személyes azonosító adatok (szerződés, hírlevélre iratkozás vagy e-mail küldése esetén), a webhely böngészésének története (ha hozzáférést biztosít) és az ön által küldött vagy továbbított üzenetek operátoraink számára.

A feldolgozás célja és alapja

Amennyiben Ön a www.baba-matrac.hu ügyfele, a KIDOPOLIS SRL a személyes adatait a következőképpen kezeli:

– az Ön és a www.baba-matrac.hu közötti szerződéses kapcsolat megkötése, www.baba-matrac.hu –n létrehozott megrendelés átvétele, érvényesítése, kiküldése és számlázása, tájékoztatás a megrendelés állapotáról, szükség esetén a megrendelt termékek visszatérésének megszervezése stb.

Az  Ön adatainak feldolgozása erre a célra az Ön és a KIDOPOLIS SRL közötti, az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott megállapodáson alapul. A személyes adatok megadása szükséges. Az adatok megtagadása az Ön és a KIDOPOLIS SRL közötti szerződéses kapcsolat kivitelezhetetlenségét eredményezheti.

-azon jogi kötelezettségek teljesítése, amelyeket a KIDOPOLIS SRL a www.baba-matrac.hu által nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben vállalt, beleértve a költségvetési kötelezettségeket, valamint az archiválást.

Az adatok e célra történő feldolgozása jogi kötelezettségek alapján szükséges. Ehhez szükséges az ön adatainak megadása erre a célra. Az adatszolgáltatás megtagadásával a KIDOPOLIS SRL nem képes megfelelni jogi kötelezettségeinek, és ezért nem tudja ellátni a szolgáltatásait a www.baba-matrac.hu címen.

-marketingtevékenység bonyolítása, a KIDOPOLIS SRL által kínált termékekre és szolgáltatásokra vonatkozóan a www.baba-matrac.hu weboldalon keresztül történő, illetve e-mailen történő információ továbbítás céljából, mint marketingtevékenység.

Az adatok feldolgozása erre a célra az Ön beleegyezésén alapul, amennyiben ezt elfogadja.

Ön kifejezheti hozzájárulását az adatfeldolgozáshoz e célból:

Amikor új fiókot hoz létre a www.baba-matrac.hu -n  az e-mail cím és a kiválasztott jelszó beírásakor Ön értesítést kap: ” Személyes adatainak megadásával az adatlapon Ön elfogadja a weboldal Általános Szerződési Feltételeit valamint a személyes adatok gyűjtésére, feldolgozására és tárolására vonatkozó feltételeket. ”

Amikor www.baba-matrac.hu -n  a weboldalon keresztül rendelést ad le, bejelölve a négyzetet a következő figyelmeztetésnél: “Egyetértek a személyes adatok gyűjtésével, feldolgozásával és tárolásával.”

Amikor a www.baba-matrac.hu  webhely KAPCSOLAT oldaláról e-mailt küld, bejelölve a négyzetet, amely tájékoztatja Önt arról: ” Ezen űrlap használatával vállalja, hogy összegyűjtjük, feldolgozzuk és tároljuk adatait ezen a weboldalon keresztül.”

A www.baba-matrac.hu  FIÓKOM részében lehetősége van arra is, hogy véglegesen törölje a fiókját és ugyanakkor a személyes adataival kapcsolatos adatokat, megjegyzéseket és egyéb részleteket, ha  a „Fiók és személyes adatok végleges törlése”-linkre kattint az oldal bal oldalán.

Ugyanakkor a személyes adatokat szerkesztheti, megtekintheti vagy tárolhatja a FIÓKOM- CíMEK vagy a FIÓKOM- FIÓKADATOK menüpontnál.

Adatainak megadása erre a célra önkéntes.  Nem jár negatív következményekkel az Ön számára, ha nem fogadja el az adatainak feldolgozását erre a célra.

– különböző elemzések, jelentések érdekében a www.baba-matrac.hu  működéséről, a fogyasztói preferenciák profiljának fejlesztéséhez, főként a www.baba-matrac.hu  webáruház szolgáltatásainak élvezhetőbbé tétele érdekében

Az ebből a célból történő adatfeldolgozás a a www.baba-matrac.hu  jogos érdekén alapul, hogy a www.baba-matrac.hu folyamatosan javítsa az ügyfelek tapasztalatait. Adatainak megadása erre a célra önkéntes. Az adatok e célra történő visszautasítása nem jár negatív következményekkel az Ön számára.

Ha Ön a www.baba-matrac.hu  látogatója , a KIDOPOLIS SRL a személyes adatokat az alábbiak szerint kezeli:

-marketing tevékenységekhez a www.baba-matrac.hu-n keresztül, a KIDOPOLIS SRL által kínált termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk küldésére távközlési eszközökön keresztül, mint e-mail, sms.

Az adatok feldolgozása erre a célra az Ön beleegyezésén alapul, Ön dönti el, hogy megadja-e ezeket.

Ön kifejezheti hozzájárulását az adatfeldolgozáshoz e célból a www.baba-matrac.hu hírlevelére való feliratkozáskor az előfizetési űrlap megfelelő négyzetének kipipálásával. Amennyiben le szeretne iratkozni az ilyen kereskedelmi kommunikáció fogadásáról, használhatja a kereskedelmi kommunikációt tartalmazó e-mailek / SMS-ek végén található lehetőséget.

Adatainak megadása erre a célra önkéntes.  Nem jár negatív következményekkel az Ön számára, ha nem fogadja el az adatainak feldolgozását erre a célra.

– panaszok megoldása és a forgalom figyelemmel kísérése érdekében a www.baba-matrac.hu –n, hogy ügyfeleink, látogatóink felhasználói élményét javítsuk

Az adatok feldolgozása erre a célra a KIDOPOLIS SRL jogos érdeke, mely a www.baba-matrac.hu megfelelő működésének biztosítása, valamint a www.baba-matrac.hu látogatói élményének folyamatos javítása érdekében, többek között különböző kérdések vagy panaszok megoldásával .

Adatainak megadása erre a célra önkéntes.  Nem jár negatív következményekkel az Ön számára, ha nem fogadja el az adatainak feldolgozását erre a célra.

Amennyiben Ön a Partnerek vagy potenciális partnerek kapcsolattartó személye, a KIDOPOLIS SRL a személyes adatokat az alábbiak szerint dolgozza fel:

– a KIDOPOLIS SRL és a Partnerek vagy potenciális partnerek közötti szerződéses kapcsolat kezdeményezésére vagy kibontakoztatására

Az adatok e célra történő feldolgozása a KIDOPOLIS SRL jogos érdekén alapul, hogy szerződéses kapcsolatokat kezdeményezzen és vezessen be a www.baba-matrac.hu-n  keresztüli szolgáltatás nyújtásával összefüggésben. Az adatszolgáltatás megtagadása a KIDOPOLIS SRL számára lehetetlen.

KAPCSOLAT ŰRLAP

Annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessen velünk, a felhasználónak ki kell töltenie egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyen bizonyos információkat (név, telefon, e-mail cím) ad meg. Ez az információ arra szolgál, hogy kapcsolatba léphessünk a felhasználóval a webhelyen található szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyekért érdeklődést mutatott.

  1. A TERMÉK RENDELÉSE

A KIDOPOLIS SRL által nyújtott szolgáltatások igénybevétele érdekében Önnek személyi adatokat kell adnia. Az adatok megtagadása mellett a KIDOPOLIS SRL nem tudja létrehozni/fenntartani a kereskedelmi kapcsolatot. Általános szabályként a www.baba-matrac.hu-t látogathatja anélkül, hogy személyes adatait meg kellene adnia. A csillaggal jelölt mezők jelzik az alapinformációk megadásának szükségességét. Ha a megfelelő mezők nem teljesülnek, a www.baba-matrac.hu nem tud hozzáférést biztosítani vagy bizonyos szolgáltatásokat nyújtani.

  1. A FORGALOM MEGFIGYELÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

Webhelyen történő látogatás során Ön bizonyos információkat közöl magáról, például az IP-címéről, az Ön látogatásának időpontjáról, a helyről ahol belépett webhelyünkre, az eszközinformációk (például a hardvermodell, az operációs rendszer verziója, a használt böngésző stb.) www.baba-matrac.hu és más szolgáltatók regisztrálják ezeket az információkat a felhasználói élmény és a kínált szolgáltatások minőségének javítása érdekében. Ezeket az adatokat az új hatályos törvény szerint csak az Ön beleegyezésével vizsgálja felül.

6.BIZTONSÁG

A törvényben előírt követelményeknek megfelelően a magánszemélyek védelmében a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében az adatok feldolgozásáról és a magánélet elektronikus hírközlési ágazatban történő védelméről szóló rendelet értelmében a KIDOPOLIS SRL köteles az Önről vagy más személyről átadott személyes adatokat biztonságosan és kizárólag a meghatározott célokra felhasználni.

A KIDOPOLIS SRL fizikai, elektronikus és adminisztratív védelmi intézkedéseket hajtott végre a személyes adatok védelmére vonatkozó előírásoknak megfelelően.

Ezekhez az adatokhoz csak korlátozott számú engedélyezett személy férhet hozzá.

Arra törekszünk, hogy a www.baba-matrac.hu -t és a felhasználóit megvédjük a jogosulatlan hozzáféréstől vagy az illetéktelen információk jogosulatlan módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől.

Különösen:

Biztosítjuk a személyes adatokhoz való biztonságos hozzáférést

Megvizsgáljuk az információk összegyűjtésének, tárolásának és feldolgozásának gyakorlatait, beleértve a fizikai biztonsági intézkedéseket is, hogy védelmet nyújtsanak a rendszerekhez való jogosulatlan hozzáférés ellen.

Korlátozzuk a személyes adatokhoz való hozzáférést azáltal, hogy csak azoknak a jogosult személyeknek bocsátjuk rendelkezésére, akik jogosultak ezen információk feldolgozására annak érdekében, hogy azokat nevünkben feldolgozzák, és akik szigorú szerződéses titoktartási kötelezettség alá tartoznak, és felelősségre vonhatók, vagy akik szerződése megszüntethető amennyiben nem teljesíti ezeket a kötelezettségeket.

Ha adatbázisunkat bármilyen módon sérülés éri, vállaljuk a felelősséget, hogy Önt és a GDPR hatóságokat az esemény bekövetkezésétől számított 72 órán belül értesítjük.

ÉRTESÍTÉS MÓDOSÍTÁSOKRÓL

Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk irányelveinket, megjelenítjük ezeket a változtatásokat ezen az oldalon, hogy felhasználóink ​​mindig tájékozottak legyenek az összegyűjtött adatokról, arról, hogy miként használjuk őket, és milyen körülmények között, ha vannak ilyenek, nyilvánosságra hozzuk azokat. Ha úgy döntünk, hogy a nyilvántartásba vételük időpontjában bemutatottól eltérő célra használjuk fel személyes adatait, akkor e-mailben értesítjük a felhasználókat.

A felhasználók elfogadhatják vagy elutasíthatják, hogy adataikat más célokra felhasználjuk . Az információkat az adatgyűjtés szabályzatának megfelelően használjuk fel.

A JOGOK A FELHASZNÁLÓK SZERINT

A törvény értelmében a törvényben biztosított jogok garantáltak: az információhoz való jog, az adatokhoz való hozzáférés joga, a beavatkozási jog, a felszólalási jog, ahhoz való jog, hogy ne legyen alávetve egyedi határozatoknak, a jogsértés esetén a bírósághoz való jog a személyes adatok feldolgozása tekintetében az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló törvény által biztosított jogokról.

– Az adatokhoz való hozzáférés joga (bármely kérés e-mailben elérhető: office@baba-matrac.hu);

– Az információhoz való jog (az üzemeltető köteles tájékoztatni a felhasználót a személyes adatai feldolgozásáról);

– A felszólalási jog (az érintettnek bármikor jogában áll megtagadni, hogy az általa adott adatokat feldolgozzák);

– az a jog, hogy ne kerüljön sor az automatikus feldolgozás során hozott egyedi határozatok érvényesítésére;

– Az adatokkal kapcsolatos beavatkozásokhoz való jog (a személyes adatok módosítására vagy törlésére vonatkozó bármely kérelem e-mailben elvégezhető az office@baba-matrac.hu címre küldve); az érintett személynek jogában áll az adatkezelőtől ingyenesen beszerezni az adatfeldolgozással, adatkezeléssel, frissítéssel, blokkolással vagy törléssel kapcsolatos adatainak helyesbítését, frissítését, zárolását vagy törlését, különösen hiányos vagy pontatlan adatok esetén);

– Az igazságszolgáltatáshoz való joga.

  1. A SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK TÖRLÉSE ÉS MÓDOSÍTÁSA

E jogok gyakorlásához írásos, naprakész és aláírt kérelmet nyújthat be: Dacia korut 23 szám, Nagyvárad, Bihar megye, Románia címre ingyenesen évente egyszer, a személyes adatok feldolgozásának megerősítésére, vagy ezek törlésének kérésére.

JOGI KERET

E törvény minden rendelkezése az Európai uniós jogszabályok rendelkezéseinek betartására irányul, és a hatályos jogszabályokkal összhangban kell értelmezni.

A dokumentum olvasása során tudomásul veszi, hogy Ön számára garantál minden, a törvény által biztosított jog, nevezetesen az információhoz való jog, az adatokhoz való hozzáférési jog, a beavatkozási jog, a felszólalási jog, a jog, hogy ne legyenek egyedi döntések, a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad áramlása tekintetében a magánszemélyek védelméről szóló törvény által biztosított jogok megsértése esetén.

A www.baba-matrac.hu személyes adatait is átadhatja olyan társaságoknak, amelyekkel partnerségben van, de csak a részükre és kizárólag az említett célokra biztosítja, hogy az ilyen adatok biztonságosak legyenek, és az ilyen személyes adatok rendelkezésre bocsátása az alkalmazandó jognak megfelelően a következők szerint történik: futárszolgáltatók, marketingszolgáltatók, fizetési / banki szolgáltatók, telemarketing vagy egyéb szolgáltatások, amelyeket olyan vállalatok nyújtanak, amelyekkel közös szolgáltatásokat tudunk kialakítani, a biztosítók számára.

A Honlapon található személyes adatlap kitöltésével a Vásárló kifejezetten egyetért azzal, hogy azon jogalanyok, amelyekkel a KIDOPOLIS SRL partnerséget kötött a megrendelés teljesítése és feldolgozása érdekében hozzáférhessenek adataihoz, kezeljék, felhasználják azt.

A Vásárló személyes adatai kiadhatóak az államügyészség, a rendőrség, a bíróságok és az állam egyéb illetékes szervei számára a jogszabályi előírások keretein belül, valamint kérvényezésre.

A www.baba-matrac.hu az Ön által megadott információk titkosságát megőrzi. A megadott információk közzététele csak a jelen dokumentumban meghatározott feltételek szerint történhet.

A Vásárló / Megrendelő a megrendelésre / szerződésre vonatkozóan nem adhat nyilvános nyilatkozatot, promóciót, sajtóközleményt harmadik felek részére az Eladó előzetes írásbeli beleegyezése nélkül.

Az információk és anyagok ezen a webhelyen történő továbbításával Ön az Eladónak korlátlan és visszavonhatatlan hozzáférést biztosít az ezen anyagok vagy információk felhasználásához, reprodukálásához, megjelenítéséhez, módosításához, továbbításához és terjesztéséhez. Ön is egyetért azzal, hogy az Eladó szabadon felhasználhatja az Ön által a weboldalon keresztül küldött információkat, ötleteket, fogalmakat, know-how-t vagy technikákat saját hasznára. A www.baba-matrac.hu nem képezi kötelezettség tárgyát a benyújtott információk titkosságára vonatkozóan, amennyiben a hatályos jogszabályok e tekintetben más előírásokat nem írnak elő.